Autokatokset laadukkaina elementtitoimituksina

Autokatokset yhdelle ja kahdelle autolle mallistostamme. Vakiomallien muokkaus on joustavaa ja helppoa, joten pihapiiriin sopiva autokatos toteutuu vaivattomasti. Valikoimamme autokatokset sisältävät tilavan varaston, joka toimii hyvin esimerkiksi polkupyörien ja pihakalusteiden säilytyksessä. Varastosta voi halutessaan tehdä myös esimerkiksi harrastetilan. Varaston voi valita toimitettavaksi kylmänä tilana, eristysvalmiudella tai valmiiksi eristettynä käyttötarpeen mukaan. Koska katosmallimme ovat muunneltavissa, varasto voidaan jättää myös ongelmitta pois. Katoksien ominaisuudet ovat muutenkin yleensä muokattavissa. Tutustu Mestarimallistoomme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Autokatokset 53S kahdelle autolle

Katos vakiomallistosta tai oman suunnitelman mukaan toteutettuna

Katosten muuntelumahdollisuudet ovat laajat. Vakiomallien lisäksi toimitamme autokatokset myös omien suunnitelmien pohjalta. Katokset voidaan toteuttaa joko sivusta tai päädystä sisään ajettavina kokonaisuuksina. Autokatos voidaan yhdistää varaston lisäksi tarvittaessa myös autotallin kanssa esimerkiksi yhdelle autolle lisää, jolloin käyttömahdollisuudet monipuolistuvat entisestään.

Myös autokatoksen julkisivuverhous voidaan räätälöidä pihapiiriin sopivaksi. Katoksen seinät voidaan toteuttaa pilarein tai umpiseinin. Yksilöllistä ilmettä varten voidaan pilareiden välille asentaa esimerkiksi säleikkörimoitus. Seinien ulkoverhouspaneeli voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan. Myös esimerkiksi pysty-lomalaudoitus sekä rimalaudoitus ovat mahdollisia vaihtoehtoja. Ulkoverhouspaneelia toimitetaan eri kokoluokissa, esimerkiksi 145 cm ja 170 cm leveinä, jolloin voidaan varmistaa sen yhteensopivuus pihapiirin olemassa oleviin rakennuksiin. Myös varastotuotteistamme poikkeavia paneelikokoja on mahdollista saada. Myyjämme auttavat mielellään ulkoverhouksen valinnassa.

Autokatokset monipuolisilla toimitusvaihtoehdoilla

Mestaritallien katokset toimitetaan joko Nikkarimalliston pienelementtitoimituksina tai Mestarimalliston suurelementtitoimituksina. Kaikki elementtimme valmistetaan ja varastoidaan valvotuissa olosuhteissa tehtaallamme, mikä takaa toimituksen laadun. Nikkarimalliston pienelementtitoimitus on helppo pystyttää itse, kun kaikki pystytykseen tarvittava toimitetaan valmiiksi tontille. Pienelementit toimitetaan valmiiksi koottuina, jolloin autokatosta pääsee pystyttämään heti toimituksen saavuttua. Nikkarimalliston toimitus sisältää autokatoksen pystytysohjeen vaihe vaiheelta. Nikkarimalliston toimitukseen on valittavissa toimitusta täydentäviä tuotteita lisätarvikehinnastostamme, josta löytyvät muun muassa eristepaketit ja kattoturvatuotteet.

Mestarimalliston suurelementtitoimitus on valittavissa neljässä eri valmiusasteessa. Toimitukseen sisältyy aina pystytystyötä, mutta asiakas voi itse päättää, mihin valmiuteen tehtaan asentajat autokatoksen asentavat. Valmista tulee nopeasti ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat pystytystyön laadun.

Pystytetyt toimitusvaihtoehdot ovat perustoimitus, sateelta suojaan-toimitus, asennettuna-toimitus ja muuttovalmistoimitus. Käytännössä pihallasi on valmis autokatos asennettuna, jos niin haluat. Myös matalampiin Mestarimalliston valmiusasteisiin on saatavilla sama tarvikesisältö kuin muuttovalmistoimituksessa, joten asiakas säästää aikaa ja rahaa, kun rautakauppaan ei tarvitse omatoimisen asennuksen edetessä lähteä vaan kaikki tarvikkeet katosta varten ovat valmiiksi tontille toimitettu.

Kaikki toimitusvaihtoehdot sisältävät pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset rakennuslupahakemusta varten, perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen sekä rakennedetaljit toimituksen osalle.

Kysy lisää autokatoksista ja muista tuotteista Mestaritalleilta.

Ota yhteyttä »