Autokatokset laadukkaina elementtitoimituksina

Valikoimastamme löydät autokatokset yhdelle ja kahdelle autolle. Vakiomallien muokkaus on joustavaa ja helppoa, joten pihapiiriin sopiva autokatos toteutuu vaivattomasti. Valikoimamme autokatokset sisältävät tilavan varaston, joka toimii hyvin esimerkiksi polkupyörien ja pihakalusteiden säilytyksessä. Varastosta voi halutessaan tehdä myös esimerkiksi harrastetilan. Varaston voi valita toimitettavaksi kylmänä tilana, eristysvalmiudella tai valmiiksi eristettynä käyttötarpeen mukaan. Koska katosmallimme ovat muunneltavissa, varasto voidaan jättää myös ongelmitta pois. Katoksien ominaisuudet ovat muutenkin yleensä muokattavissa. Tutustu Mestarimallistoomme.

Tutustu autokatoksiin »

Autokatokset: Autokatos 53S kahden auton katos

Autokatos vakiomallistosta tai oman suunnitelman mukaan toteutettuna

Autokatosten muuntelumahdollisuudet ovat laajat. Vakiomallien lisäksi toimitamme autokatokset myös omien suunnitelmien pohjalta. Katokset voidaan toteuttaa joko sivusta tai päädystä sisään ajettavina kokonaisuuksina. Autokatos voidaan yhdistää varaston lisäksi tarvittaessa myös autotallin kanssa esimerkiksi yhdelle autolle lisää, jolloin käyttömahdollisuudet monipuolistuvat entisestään.

Myös katoksen julkisivuverhous voidaan räätälöidä pihapiiriin sopivaksi. Katoksen seinät voidaan toteuttaa pilarein tai umpiseinin. Yksilöllistä ilmettä varten voidaan pilareiden välille asentaa esimerkiksi säleikkörimoitus. Seinien ulkoverhouspaneeli voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan. Myös esimerkiksi pysty-lomalaudoitus sekä rimalaudoitus ovat mahdollisia vaihtoehtoja. Ulkoverhouspaneelia toimitetaan eri kokoluokissa, esimerkiksi 145 cm ja 170 cm leveinä, jolloin voidaan varmistaa sen yhteensopivuus pihapiirin olemassa oleviin rakennuksiin. Myös varastotuotteistamme poikkeavia paneelikokoja on mahdollista saada. Myyjämme auttavat mielellään ulkoverhouksen valinnassa.

Ota yhteyttä »

Autokatokset monipuolisilla toimitusvaihtoehdoilla

Mestaritallien autokatokset toimitetaan Mestarimalliston suurelementtitoimituksina. Kaikki elementtimme valmistetaan ja varastoidaan valvotuissa olosuhteissa tehtaallamme, mikä takaa toimituksen laadun.

Mestarimalliston suurelementtitoimitus on valittavissa neljässä eri valmiusasteessa. Toimitukseen sisältyy aina pystytystyötä, mutta asiakas voi itse päättää, mihin valmiuteen tehtaan asentajat autokatoksen asentavat. Valmista tulee nopeasti ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat pystytystyön laadun.

Pystytetyt toimitusvaihtoehdot autokatokselle

Käytännössä pihallasi on valmis autokatos asennettuna, jos niin haluat. Myös matalampiin Mestarimalliston valmiusasteisiin on saatavilla sama tarvikesisältö kuin muuttovalmistoimituksessa, joten asiakas säästää aikaa ja rahaa, kun rautakauppaan ei tarvitse omatoimisen asennuksen edetessä lähteä, vaan kaikki tarvikkeet katosta varten ovat valmiiksi tontille toimitettu.

Kaikki toimitusvaihtoehdot ja autokatokset sisältävät pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset rakennuslupahakemusta varten, perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen sekä rakennedetaljit toimituksen osalle.

Ehkä olet kiinnostunut autokatoksen sijaan hankkimaan autotallin? Tutustu autotallimalleihimme!


Kysy lisää autokatoksista tai muista tuotteistamme!

Ota yhteyttä »