Mestaritallit Oy

Kotimaiset autotallit, tilahallit ja piharakennukset ympäri Suomen

Mestaritallit Oy on Haminasta käsin toimiva perheyritys, jonka taustalta löytyy yli 15 vuoden kokemus elementtirakentamisesta. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita autotalleja ja autokatoksia, toimi- ja tilahalleja sekä erilaisia piharakennuksia koko Suomen alueelle; Mestarimallisto-autotallien suurelementtitoimituksia kuitenkin pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomeen.

Räätälöityjä tilaratkaisuja autotalleista pihavarastoihin

Mestaritallit Oy:n toiminnan lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia autotalleja, halleja ja piharakennuksia sekä muita elementtirakentamisen tuoteratkaisuja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Eri valmiusasteissa toimitettavat ja asennettavat tuotteemme mahdollistavat sekä valmiiden että räätälöityjen rakennusten toteuttamisen, minkä ansiosta niin autotallit kuin muutkin rakennukset sopivat yhteen pihapiirin muiden rakennusten kanssa.

Asiakaslähtöistä elementtirakentamista

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, asiakkaan tarpeisiin vastaavaa kokonaispalvelua jo ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Vastaamme tarjouspyyntöön nopeasti ja teemme yksilöidyn, asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin vastaavan tarjouksen – olipa kyse autotallista tai pihavarastosta. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaisia tuotteita ja palveluja, joita olisimme itsekin valmiita ostamaan. Tutustu yritykseemme ja sen arvoihin »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »