Minulla on rakennuslupa haettuna autotallille. Saanko toimituksen myös lupakuvien mukaan?

Kyllä, toimitus onnistuu myös omien kuvien pohjalta toteutettuna.

Mikä on tallipaketin toimitusaika?

Toimitusaika tehtaan puolesta on noin 10-12 viikkoa tilauksesta. Kannattaa laskea mukaan myös rakennuslupaprosessin vaatima aika, joka vaihtelee kuntakohtaisesti muutamasta viikosta jopa puoleen vuoteen. Heinä- elokuussa rakennusvalvonnat ovat usein kesälomalla, joten kesäkuukausina lupaa saattaa joutua odottelemaan hieman tavallista kauemmin.

Kauanko tallipaketin asennus kestää?

Asennusaika vaihtelee sopimuksen mukaisen valmiusasteen sisällön mukaan päivästä muutamaan viikkoon. Koska tallipaketimme toimitetaan suurelementteinä, pystytys on nopeaa.

Haluaisin tallipaketin sävyyn maalattuna. Onnistuuko se?

Vakiona tarjoamme ulkoverhouksen valkoiseksi pohjamaalattuna. Toimitamme tallipaketit myös sävyyn pohjamaalattuna tai kertaalleen sävyyn pintamaalattuna.

En löydä vakiomalleista mieleistä autotallia. Mitä teen?

Toimitamme autotallit myös omien suunnitelmien pohjalta. Jos asiakkaalla on selkeä visio haluamastaan kokonaisuudesta, helpointa on lähteä liikkeelle lähettämällä tarjouspyynnön liitteenä luonnos omasta mallista. Myyjän kanssa keskustelemalla voidaan myös yhdessä hahmotella sopivaa pakettia.

Missä autotallielementit valmistetaan?

Suurelementit valmistetaan omalla tehtaallamme Haminassa. Rakennusosien säilytys sekä elementtien valmistus ja säilytys ennen toimitusta tapahtuvat valvotuissa olosuhteissa, sisätiloissa. Elementtituotantomme ja tuotannon laadunvalvonta on sertifioitu. Finotrolin myöntämä varmennustodistus on voimassa 17.02.2025 saakka. 

Täytä yhteydenottolomakkeemme ja kysy lisää toimituksistamme – vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!