Autotallipaketti | Kotimaiset autotallipaketit - Mestaritallit

Laadukas autotallipaketti kotimaiselta toimittajalta

Autotallipaketti vaivattomasti ja luotettavasti

Mestaritallit Oy toimittama autotallipaketti on kotimaista laatutyötä, joka toimitetaan valmiiksi pystytettynä. Toimitamme autotallipaketteja pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomeen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita edullisesti ja vaivattomasti.

Tuotteidemme turvallinen valmistus korkealaatuisista materiaaleista sekä huolellinen säilytys tapahtuvat oman tehtaamme valvotuissa olosuhteissa. Kotimaisen tasokkaan tuotantomme avulla voimme taata tuotteidemme korkean laadun ja kestävyyden. Elementtitoimituksemme muuntuvat joustavasti myös erilaisiksi harrastetiloiksi, esimerkiksi hevostalleiksi, askartelutiloiksi tai vaikkapa yritystoiminnan tarpeisiin.

Autotallipaketti asiakasta kuunnellen

Avoimuus ja luotettavuus ovat asiakaspalvelumme lähtökohdat. Pyrimme löytämään asiakkaalle sopivan tuoteratkaisun ja toimitussisällön, joka parhaiten vastaa asiakkaan toiveita ja tarpeita. Panostamme tuotteidemme toimivuuteen ja muunneltavuuteen, jolloin asiakas saa tarpeisiinsa sopivan kokonaispaketin nopeasti ja vaivattomasti. Autamme ja neuvomme mielellämme tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä – myös toimituksen jälkeen. Kysy lisää!

Mestarimalliston autotallipaketti

Mestarimalliston autotallipaketit toimitetaan suurelementteinä. Autotallipaketin toimitus ja paikoilleen asennus käy nopeasti tehtaamme asentajilta, jotka asentavat autotallipaketin haluttuun valmiuteen asti.

Mestarimalliston autotallipaketti sopii vaivattomuutta ja laatua arvostavalle asiakkaalle. Autotallipaketit ovat laajasti muunneltavissa, joten myös vakiomalliston talleista voidaan muokata pihapiiriin sopiva kokonaisuus. Mestarimalliston autotallipaketit toimitetaan myös omien kuvien ja suunnitelmien pohjalta toteutettuina, jolloin autotallin yksilöllinen ilme on taattu. Tallipaketteja voidaan muokata erilaisin ulkoverhousvaihtoehdoin sekä vesikatemateriaalein. Ikkunoita, käyntiovia sekä nosto-ovia on saatavilla erikokoisina ja eri värivaihtoehdoin. Yksilöllisesti toteutetut ikkunoiden ja ovien pielilaudoitukset viimeistelevät autotallin ilmeen.

Mestarimalliston toimitusvaihtoehdot ovat:

 • Perustoimitus
  • Seinien, palkkien ja pilarien pystytys
 • Sateelta suojaan-toimitus
  • Aluskatteen asennus
 • Asennettuna-toimitus
  • Ulkoapäin valmiiksi asennus
 • Levyvalmis-toimitus
  • Sisäpuolelta eristetty ja levytetty, ulkoapäin valmiiksi asennettu

Kaikki toimitusvaihtoehdot ovat saatavilla kylmällä rungolla, lämminvalmiilla rungolla tai valmiiksi eristettynä ja levytettynä. Lämminvalmiissa rungossa on tuulensuojalevy valmiiksi asennettuna, jolloin autotallin eristäminen onnistuu myöhemmin. Lämminvalmis tai valmiiksi eristetty runko on valittavissa joko puolilämpimään tai lämpimään tilaan soveltuvaksi.

Tarjoamme autotallipaketteihin laajan lisätarvikevalikoiman, jonka tuotteilla myös matalampien toimitusasteiden tallipaketteja voi täydentää. Näin myös vähemmän pystytystyötä sisältävä autotallipaketti voidaan toimittaa muuttovalmistoimitusta vastaavalla tarvikesisällöllä. Asiakas säästää aikaa ja vaivaa, kun kaikki autotallin asennukseen tarvittava toimitetaan valmiiksi tontille.

Tehtaan osoite

Tehdas/tuotanto
Puuropytyntie 24
49400 Hamina

Toimiston osoite

Kouvolantie 117
49400 Hamina

suomen vahvimmat AA

Copyright © 2024 Mestaritallit Oy