Hevostallit ja pihattorakennukset arkistot - Mestaritallit

Hevostallit ja pihattorakennukset

Etusivu » Hallit » Hevostallit ja pihattorakennukset

Hevostallit ja pihattorakennukset

Pihatto tai tallirakennus edullisesti elementeistä

Suurelementit soveltuvat hyvin myös talli- sekä pihattoratkaisujen toteuttamiseen. Erilaiset ratkaisut kuten hevostallit hevostalouden tarpeisiin suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Kylmä säänsuoja hevosille sopii erityisesti kohteisiin, jossa lämpimät hoitotilat ovat jo valmiiksi olemassa.

Pihattorakennus, johon on liitetty esimerkiksi sairaskarsina, varuste- ja hoitotilat, on toimiva kokonaisuus monenlaiseen käyttöön. Tallirakennukseen voidaan liittää karsinaosaston lisäksi monenlaisia toimintoja, kuten varasto- ja sosiaalitiloja sekä esimerkiksi pihatto.

Pihatto- ja tallirakennukset toimitetaan suurelementteinä, jolloin vähintään seinien pystytys sisältyy toimitukseen. Nopea pystytys tehdasvalmisteisista elementeistä takaa sujuvan alun myös omatoimirakentajan projektille.

Parhaimmillaan toimitus on osaltamme valmis muutamassa tunnissa ja asiakas pääsee jatkamaan asennusta itse eteenpäin. Toimitamme säänsuojat, pihatto-, hevostalli- sekä muut tallirakennukset myös pidemmälle asennettuna aina muuttovalmiiksi saakka asiakkaan valinnan mukaan. Tarjoamme omatoimisemmille tallirakentajille laajat lisätarvikepaketit esimerkiksi eristeiden ja sisäverhouksen osalta.

  • Perustoimitus: Seinien, tarvittavien palkkien ja pilareiden pystytys
  • Sateelta suojaan: Rakennuksen pystytys ja aluskatteen asennus
  • Asennettuna: Ulkoapäin valmis toimitus
  • Levyvalmis: Ulkoapäin valmis, sisäpuolelta eristetty ja levytetty rakennus

Sivustoltamme löytyy esimerkkimalleja erilaisista hevostalouden rakennuksista kuten pihatoista ja hevostalleista. Toimitukset suunnitellaan useimmiten suoraan asiakkaan tarpeiden pohjalta sopivaksi kokonaisuudeksi.

Pihatto- tai tallirakennuksen kokoon ja ominaisuuksiin vaikuttaa moni asia, esimerkiksi jo olemassa olevissa rakennuksissa sijaitsevat toiminnot, suunniteltu hevosten määrä sekä erilaisten tilojen tarve.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Näytetään ainoa tulos

autokatos kahdelle autolle

Tarvitsetko räätälöidyn tilaratkaisun?

Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tilaratkaisun sinä tarvitset!

Tehtaan osoite

Tehdas/tuotanto
Puuropytyntie 24
49400 Hamina

Toimiston osoite

Kouvolantie 117
49400 Hamina

suomen vahvimmat AA

Copyright © 2024 Mestaritallit Oy