Tietoa meistä

Keitä me olemme?

Mestaritallit Oy on elementtirakentamisen kotimainen ja kokenut toimittaja, jolle jokainen asiakas on tärkeä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita edullisesti ja vaivattomasti – olipa kyse autokatoksesta, hevostallista tai työskentelytilasta.

Autotallit ja muut rakennukset asiakasta kuunnellen

Avoimuus ja luotettavuus ovat tasokkaan asiakaspalvelun lähtökohtia – myös meidän toiminnassamme. Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme löytämään sopivimmat tuoteratkaisut ja toimitussisällöt, jotka parhaiten vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Lisäksi autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä.

Kysyttävää elementtirakentamisesta tai tuotteistamme?

autotalli

Innovatiiviset ja muunneltavat rakennustuotteet

Siinä missä autotallit ovat monen rakennusyrityksen sivutuotteita, meillä toiminnan pääpaino on täysin autotalleissa ja -katoksissa sekä erilaisissa tilahalleissa ja piharakennuksissa. Panostamme tuotteidemme toimivuuteen ja muunneltavuuteen, jolloin asiakas saa tarpeisiinsa sopivan kokonaispaketin nopeasti ja vaivattomasti. Jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme aina nykyaikaisimpia rakennusratkaisuja.

Kotimaista laatua ja kestävyyttä kaikenlaisille pihoille

Kestävyys, kotimaisuus, terveellisyys ja turvallisuus ovat ominaisuuksia, joiden haluamme näkyvän kaikissa tuotteissamme. Tuotteidemme turvallinen valmistus korkealaatuisista materiaaleista sekä huolellinen säilytys tapahtuvat oman tehtaamme valvotuissa olosuhteissa. Kotimaisen tasokkaan tuotantomme avulla voimme taata tuotteidemme korkean laadun ja kestävyyden.

Ota yhteyttä!

Tehtaan osoite

Tehdas/tuotanto
Puuropytyntie 24
49400 Hamina

Toimiston osoite

Kouvolantie 117
49400 Hamina

suomen vahvimmat AA

Copyright © 2024 Mestaritallit Oy