Autotallit | Autotallipaketit | Etelä- ja Keski-Suomi | Mestaritallit Oy

Autotallit

Etusivu » Autotallit

Kotimaiset kestävät autotallit

Mestaritallit on elementtirakentamisen kotimainen ja kokenut toimittaja, jolle jokainen asiakas on tärkeä. Päätuotteitamme ovat autotallit ja autokatokset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita edullisesti ja vaivattomasti. Toimintamme lähtökohta on tasokas asiakaspalvelu, joka pohjautuu avoimuuteen ja luotettavuuteen.

Pyrimme löytämään asiakkaille aina sopivimman kokonaisratkaisun autotallimallin valinnasta lähtien. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Myyjämme antavat mielellään lisätietoja autotallipaketeistamme. Vakiomallistostamme löytyy sopiva talli lähes kaikkiin pihoihin ja tarkoituksiin. Myös vakiomallien muokkaus on joustavaa ja näin rakennus sopii varmasti pihapiiriin.

Tallipakettia voidaan muokata esimerkiksi erilaisilla ulkoverhousvaihtoehdoilla sekä ikkunan- ja ovenpielilaudoitusten tyylillä. Yksilöllisesti toteutettu talli viimeistelee pihapiirin ilmeen. Toimitamme autotalleja myös asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta!

Ota yhteyttä

Mestarimalliston autotallit

Mallistomme autotalleja on mahdollista hankkia usealla eri toimitusvaihtoehdolla. Mestarimalliston tallipaketteja on saatavilla neljässä eri vakio-valmiusasteessa. Valmiusasteen ja toimituskokonaisuuden asiakaskohtainen räätälöinti onnistuu joustavasti.

Pystytystyötä sisältävät Mestarimalliston tallipaketit toimitamme pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomeen. Tuotantotilamme sijaitsevat Haminassa. Kaikki elementtimme valmistetaan ja säilytetään huolellisesti valvotuissa tehdasolosuhteissa.

Mestarimalliston voit muokata toiveiden mukaan

Pystytettyjä Mestarimalliston paketteja toimitamme neljässä eri valmiusasteessa. Malliston toimitus sopii hyvin asiakkaalle, joka arvostaa vaivatonta, nopeaa toimitusta, tallin laajoja räätälöintimahdollisuuksia sekä laadukasta kokonaispakettia.

Toimitamme elementit suurelementteinä, jolloin pystytystyö käy nopeasti kuljetuskalustomme nosturilla ja autotallit on päivässä pystytetty. Asiakas voi itse valita, kuinka paljon haluaa itse osallistua autotallin rakentamiseen, joten mestarimalliston tallitoimitus sopii sekä omatoimirakentajalle että valmista autotallia etsivälle.

Pystytettyjen autotallien toimitusvaihtoehdot

 • Perustoimitus
 • Sateelta suojaan -toimitus
 • Asennettuna -toimitus
 • Levyvalmis-toimitus

Asentajamme pystyttävät autotallit nopeasti ja ammattitaidolla haluttuun valmiusasteeseen. Perusmallit ovat laajalti muunneltavissa kattavan lisätarvikevalikoiman avulla, mikä tekee täydellisen elementtitallin toteuttamisesta vaivatonta – myös omien mittojen ja suunnitelmien pohjalta.

Kaikki toimitusvaihtoehdot sisältävät pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset rakennuslupahakemusta varten, perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen sekä rakennedetaljit toimituksen osalle. Ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous.

Tutustu myös autokatos -malleihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää mallistomme tarjonnasta!

Kysy lisää autotalleista

Autotallit suurelementtitoimituksina Etelä- ja Keski-Suomeen

Suurelementtitalli on erinomainen valinta laatua ja vaivattomuutta arvostavalle ihmiselle, jolle myös yksilöllinen ulkoasu on tärkeää. Mestarimallisto-autotallit tarjoavat runsaasti valinnanvaraa kestävän ja laadukkaan autotallin etsijälle.

Autotallien perusmallit ovat erittäin laajalti muunneltavissa kattavan lisätarvikevalikoimamme avulla, mikä tekee täydellisen autotallin toteuttamisesta vaivatonta – myös omien mittojen ja suunnitelmien pohjalta. Erilaiset ulkoverhousvaihtoehdot, kuten paneloinnit vaaka-, pysty- tai vaaka-pysty-vaaka-suunnassa, takaavat rakennukselle pihapiiriin sopivan ilmeen. Monipuoliset ikkunoiden, ovien ja nosto-ovien pielilaudoitukset viimeistelevät autotallin yksilöllisen ilmeen.

Toimitussisällöt suurelementtitoimituksille

Toimitamme Mestarimallisto-autotalleja ja –autokatoksia pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomen alueelle, mutta tarvittaessa myös ympäri Suomen. Suurelementtitallin toimitus ja paikoilleen asennus käy nopeasti tehtaamme omilta asentajilta, jotka asentavat rakennuksen haluttuun valmiuteen asti.

Toimitamme Mestarimalliston autotalleja seuraavissa valmiusasteissa:

 • Perustoimitus:
  • Seinien, tarvittavien palkkien ja pilareiden pystytys
 • Sateelta suojaan:
  • Tallin pystytys ja aluskatteen asennus
 • Asennettuna:
  • Ulkoapäin valmis toimitus
 • Levyvalmis
  • Ulkoapäin valmis, sisäpuolelta eristetty ja levytetty talli

Kaikki vaihtoehdot toimitetaan lämminvalmiudella 150 mm rungolla, jolloin 150 mm villalla eristettäessä saadaan rakennusmääräysten mukainen puolilämmin tila.

Valitse mieleisesi autotalli ja täytä tarjouspyyntö haluamillasi muokkauksilla!

Autotallit varastolla

Autotallit katoksella

Näytetään kaikki 10 tulosta

autokatos kahdelle autolle

Tarvitsetko räätälöidyn tilaratkaisun?

Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tilaratkaisun sinä tarvitset!

Tehtaan osoite

Tehdas/tuotanto
Puuropytyntie 24
49400 Hamina

Toimiston osoite

Kouvolantie 117
49400 Hamina

suomen vahvimmat AA

Copyright © 2024 Mestaritallit Oy