Autokatos kahdelle autolle | Etelä- ja Keski-Suomi | Mestaritallit Oy

Autokatos kahdelle autolle

Etusivu » Autokatokset » Autokatos kahdelle autolle

Kotimainen autokatos kahdelle autolle

Autokatos kahdelle autolle helpottaa arkea. Talvella autoa ei tarvitse puhdistaa lumesta tai jäisistä ikkunoista. Auto on myös suojassa pihapuista tippuvilta lehdiltä sekä siitepölyltä kesäisin.

Vakiomallistoomme kuuluu autokatos kahdelle autolle. Vakiomallia on helppo muokata tarpeen mukaan muunneltavana elementtitoimituksena. Autokatokset voidaan toimittaa sivusta tai päädystä ajettavana mallina. Myös mittojen muutokset käyvät helposti, joten autokatosta voi halutessaan esimerkiksi leventää tai pidentää. Elementtitoimitus on nopea ja helppo tapa autotallin rakentamiseen.

Ota yhteyttä

autokatos kahdelle autolle

Autokatos kahdelle autolle varastolla

Kahden auton autokatokseen sisältyy tilava varasto, jossa voi säilyttää esimerkiksi kesäkalusteita ja polkupyöriä. Varasto voidaan sijoittaa autokatoksen päätyyn tai sivulle siten että kokonaisuus sopii tontille. Varasto voidaan toimittaa käyttötarkoituksen mukaan joko kylmänä tilana, eristevalmiudella myöhempää eristämistä varten tai valmiiksi eristettynä ja levytettynä. Mikäli varastolle ei ole tarvetta, voidaan katosmallia muokata niin, että varasto jätetään pois.

Myös räätälöitynä mallina

Mikäli vakiomallistostamme ei löydy sopivaa autokatosta kahdelle autolle, voidaan katos toimittaa myös omien suunnitelmien pohjalta räätälöitynä. Tällöin rakennus sopii varmasti pihapiiriin ja yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduksi suunnittelussa. Myyjämme auttavat mielellään suunnitteluprosessin aikana, jotta kokonaistoimitus on asiakkaan toiveiden mukainen.

Autokatosta voidaan muokata tontille sopivaksi monella tapaa. Esimerkiksi erilaiset kattomallit, kuten harjakatto, murrettu harjakatto ja pulpettikatto, antavat kevyelle katokselle yksilöllisen ilmeen. Vesikatemateriaaliksi on valittavissa tiiliprofiilipeltikate, konesaumatyyppinen peltikate, tiilikate tai huopakate. Autokatos kahdelle autolle voidaan räätälöidä myös julkisivuverhouksen osalta.

Autokatoksen seinät voidaan toimittaa umpiseininä tai esimerkiksi pilareilla. Pilariseiniin voidaan asentaa säleikkörimoitus viimeistelemään autokatoksen ulkonäkö. Seinien ulkoverhousvaihtoehtoja on useita, sillä ulkoverhouspaneelia löytyy eri kokoluokissa. Myös varastokoosta poikkeavia kokoja on mahdollista saada; myyjämme neuvovat asiassa mielellään. Ulkoverhouspaneelit voidaan asentaa asiakkaan toiveen mukaan pystyyn tai vaakaan. Myös esimerkiksi pysty-vaakaverhousta sekä lomalaudoitusta käytetään paljon.

Suoraan Mestarimalliston toimituksena

Valmiimpaa toimitusta haluavalle asiakkaalle löytyy Mestarimalliston valikoimasta neljä erilaista toimitusvaihtoehtoa, joista valita itselle sopiva vaihtoehto. Tehtaan asentajat asentavat suurelementteinä toimitettavan autokatoksen asiakkaan valitsemaan toimitusvalmiuteen, jopa levyvalmiiksi saakka.

Seinien, pilareiden ja palkkien asennus sisältyy aina Mestarimalliston toimitukseen. Halutessaan asiakas voi valita myös matalamman valmiusasteen, levyvalmistoimituksen tarvikesisällöllä. Kaikki tarvikkeet toimitetaan valmiiksi tontille, jotta autokatos on helppo asentaa loppuun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Näytetään ainoa tulos

autokatos kahdelle autolle

Tarvitsetko räätälöidyn tilaratkaisun?

Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tilaratkaisun sinä tarvitset!

Tehtaan osoite

Tehdas/tuotanto
Puuropytyntie 24
49400 Hamina

Toimiston osoite

Kouvolantie 117
49400 Hamina

suomen vahvimmat AA

Copyright © 2024 Mestaritallit Oy