Elementtihallit: konesuoja, hevostalli & muut hallipaketit - Mestaritallit

Hallit

Etusivu » Hallit

Korkealaatuiset elementtihallit edullisesti ympäri Suomen

Etsitkö sopivaa tilaratkaisua suurempaan varastotarpeeseen, työ- tai harrastustilaksi, hevostalliksi, konesuojaksi tai vaikkapa aitaksi tai pihatoksi? Mestaritalli Oy toimittaa laadukkaat ja edulliset toimihallit ja tilahallit kaikenlaisiin tilatarpeisiin. Hallin rakentaminen suurelementeistä on nopea ja kustannustehokas ratkaisu tilantarpeeseen.

Valmistamme erilaisia toimihalleja ja tilahalleja kotimaisena, tarkkaan valvottuna elementtituotantona Haminassa, josta toimitamme elementtihallit sovittuna toimituskokonaisuutena pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomen alueelle. Elementtitoimitus nopeuttaa rakennusprojektia ja tehdastuotanto takaa mittatarkat, valvotuissa olosuhteissa valmistetut ja varastoidut elementit.

Tilahalli tarpeidesi mukaan muunneltuna

Tarjoamme asiakkaillemme runsaan valikoiman erilaisia elementtihalleja ja tilahalleja, joita voidaan muokata asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kestävät materiaalit, tyylikkäät mallivaihtoehdot sekä vaivaton pakettitoimitus tekevät hallituotteistamme helppoja ja edullisia tilaratkaisuja niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Hallipaketit soveltuvat esimerkiksi varastohalleiksi, pienteollisuuden toimitiloiksi ja esimerkiksi autoharrastajalle pieneksi korjaamotilaksi. Hevostalli- ja pihattoratkaisuihimme voi tutustua tarkemmin täältä.

Hallitoimitustemme sisäkorkeudet vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan 3000–4500 mm:n välillä. Kattoristikkorakentein toteutettavien hallien leveyttä voidaan kasvattaa vaivatta 14 000 mm:iin. Hallirakennus voidaan toimittaa valinnan mukaan kylmänä, eristysvalmius huomioituna tai valmiiksi eristettynä ja levytettynä. Samaan rakennukseen voidaan sisällyttää monenlaisia tilakokonaisuuksia. Osa tilasta voidaan suunnitella esimerkiksi toimistokäyttöön ja osa jättää varastohalliksi tai tuotantotilaksi.Ulkoverhousvaihtoehtoina elementtihalleihin valittavissa on puupaneeli, pystylomalaudoitus, rimalaudoitus tai peltiverhous.

Suurelementtitoimitus on joustava tapa rakentaa

Hallipaketti on mahdollista valita omatoimirakentajan tarpeisiin soveltuvana perustoimituksena tai valmiimpaa ratkaisua etsivälle esimerkiksi ulkoapäin valmiina tai lisäksi sisäpinnat valmiiksi levytettynä vaihtoehtona. Elementtihalli on parhaimmillaan päivässä sateelta suojassa.

Toimitamme hallipaketteja suurelementteinä seuraavissa valmiusasteissa:

Perustoimitus: Seinien, palkkien ja pilarien pystytys
• Sateelta suojaan-toimitus: Aluskatteen paikoilleen asennus
• Asennettuna-toimitus: Ulkoapäin valmiiksi asennus
• Levyvalmistoimitus: Sisäpuolelta eristetty ja levytetty, ulkoapäin valmiiksi asennettu

Päivitämme sivuillemme lisää hallituotteitamme lähiaikoina. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen hallin sinä tarvitset!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hevostallit ja pihattorakennukset

Tilahallit

Näytetään kaikki 4 tulosta

autokatos kahdelle autolle

Tarvitsetko räätälöidyn tilaratkaisun?

Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tilaratkaisun sinä tarvitset!

Tehtaan osoite

Tehdas/tuotanto
Puuropytyntie 24
49400 Hamina

Toimiston osoite

Kouvolantie 117
49400 Hamina

suomen vahvimmat AA

Copyright © 2024 Mestaritallit Oy