Kotimainen kestävä autotalli

Mestaritallit on elementtirakentamisen kotimainen ja kokenut toimittaja, jolle jokainen asiakas on tärkeä. Päätuotteitamme ovat autotallit ja autokatokset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita edullisesti ja vaivattomasti. Toimintamme lähtökohta on tasokas asiakaspalvelu, joka pohjautuu avoimuuteen ja luotettavuuteen. Pyrimme löytämään asiakkaille aina sopivimman kokonaisratkaisun tallimallin valinnasta lähtien. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Myyjämme antavat mielellään lisätietoja autotallipaketeistamme. Vakiomallistostamme löytyy sopiva talli lähes kaikkiin pihoihin ja tarkoituksiin. Myös vakiomallien muokkaus on joustavaa ja näin rakennus sopii varmasti pihapiiriin. Tallipakettia voidaan muokata esimerkiksi erilaisilla ulkoverhousvaihtoehdoilla sekä ikkunan- ja ovenpielilaudoitusten tyylillä. Yksilöllisesti toteutettu talli viimeistelee pihapiirin ilmeen. Toimitamme autotalleja myös asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta!

Ota yhteyttä »

Mestarimalliston autotallipaketit

Mestaritallien autotallit ovat kotimaista laatutyötäMallistomme autotalleja on mahdollista hankkia usealla eri toimitusvaihtoehdolla. Mestarimalliston tallipaketteja on saatavilla neljässä eri vakio-valmiusasteessa. Valmiusasteen ja toimituskokonaisuuden asiakaskohtainen räätälöinti onnistuu joustavasti. Pystytystyötä sisältävät Mestarimalliston tallipaketit toimitamme pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomeen. Tuotantotilamme sijaitsevat Haminassa. Kaikki elementtimme valmistetaan ja säilytetään huolellisesti valvotuissa tehdasolosuhteissa.

Mestarimalliston voit muokata toiveiden mukaan

Pystytettyjä Mestarimalliston paketteja toimitamme neljässä eri valmiusasteessa. Malliston toimitus sopii hyvin asiakkaalle, joka arvostaa vaivatonta, nopeaa toimitusta, tallin laajoja räätälöintimahdollisuuksia sekä laadukasta kokonaispakettia. Toimitamme elementit suurelementteinä, jolloin pystytystyö käy nopeasti kuljetuskalustomme nosturilla ja autotallit on päivässä pystytetty. Asiakas voi itse valita, kuinka paljon haluaa itse osallistua autotallin rakentamiseen, joten mestarimalliston tallitoimitus sopii sekä omatoimirakentajalle että valmista autotallia etsivälle.

Pystytettyjen autotallien toimitusvaihtoehdot

  • Perustoimitus
  • Sateelta suojaan -toimitus
  • Asennettuna -toimitus
  • Levyvalmis-toimitus

Asentajamme pystyttävät autotallit nopeasti ja ammattitaidolla haluttuun valmiusasteeseen. Perusmallit ovat laajalti muunneltavissa kattavan lisätarvikevalikoiman avulla, mikä tekee täydellisen elementtitallin toteuttamisesta vaivatonta – myös omien mittojen ja suunnitelmien pohjalta. Kaikki toimitusvaihtoehdot sisältävät pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset rakennuslupahakemusta varten, perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen sekä rakennedetaljit toimituksen osalle. Ole meihin yhteydessä, kysy hinta ja pyydä tarjous.

Tutustu myös autokatos -malleihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää mallistomme tarjonnasta!

Ota yhteyttä »