Kotimaiset autotallit tuovat laatua ja kestävyyttä

Mestaritallit Oy on elementtirakentamisen kotimainen ja kokenut toimittaja, jolle jokainen asiakas on tärkeä. Päätuotteemme ovat autotallit ja autokatokset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita edullisesti ja vaivattomasti. Toimintamme lähtökohta on tasokas asiakaspalvelu, joka pohjautuu avoimuuteen ja luotettavuuteen. Pyrimme löytämään asiakkaille aina sopivimman kokonaisratkaisun tallimallin valinnasta lähtien. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Myyjämme antavat mielellään lisätietoja autotallipaketeistamme. Vakiomallistostamme löytyy useita erilaisia autotallivaihtoehtoja. Myös vakiomallien muokkaus on joustavaa ja näin rakennus sopii varmasti pihapiiriin. Tallipakettia voidaan muokata esimerkiksi erilaisilla ulkoverhousvaihtoehdoilla sekä ikkunan- ja ovenpielilaudoitusten tyylillä. Yksilöllisesti toteutettu autotalli viimeistelee pihapiirin ilmeen. Toimitamme tallit myös omien suunnitelmien pohjalta!

Valikoimissa Nikkari- ja Mestarimalliston autotallit

Mestaritallien autotallit ovat kotimaista laatutyötäMallistomme tallit on mahdollista hankkia usealla eri toimitusvaihtoehdolla. Tallipaketit on jaettu toimitustavan mukaan Nikkarimallistoon ja Mestarimallistoon. Pystytystyötä sisältävät Mestarimalliston tallipaketteja toimitamme pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomeen. Nikkarimalliston pienelementtitoimitukset toimitamme ympäri Suomen. Tuotantotilamme sijaitsevat Haminassa. Kaikki elementtimme valmistetaan ja säilytetään huolellisesti valvotuissa tehdasolosuhteissa.

Nikkarimallisto on omatoimirakentajan valinta

Nikkarimalliston autotallit sopivat hyvin näppärälle tee-se-itse-tekijälle. Toimitamme valmiiksi kootut pienelementit sekä laajan tarvikepaketin tontille ja asiakas hoitaa pystytyksen. Pienelementit ovat 1200 mm leveitä, ja niihin on asennettu valmiiksi ulkoverhous ja valinnan mukaan tuulensuojalevy. Pienelementtitoimitus mahdollistaa autotallin pystyttämisen käsivoimin. Valmiiden elementtien pystytys on helppoa ja talli valmistuu nopeasti. Nikkarimalliston vakiotallipaketteja voidaan muokata esimerkiksi lisäelementeillä. Nikkarimallisto-autotallin kokoa on helppo kasvattaa ja pienentää 1,2 metrin elementeissä, minkä lisäksi se voidaan varustaa esimerkiksi nosto-ovilla sekä muilla lisätarvikkeilla.

Mestarimalliston autotallit muokattavissa toiveiden mukaan

Pystytettyjä Mestarimalliston autotallipaketteja toimitamme neljässä eri valmiusasteessa. Mestarimalliston autotallitoimitus sopii hyvin asiakkaalle, joka arvostaa vaivatonta, nopeaa toimitusta, autotallin laajoja räätälöintimahdollisuuksia sekä laadukasta kokonaispakettia. Toimitamme elementit suurelementteinä, jolloin pystytystyö käy nopeasti kuljetuskalustomme nosturilla ja autotalli on päivässä pystytetty. Asiakas voi itse valita, kuinka paljon haluaa itse osallistua autotallin rakentamiseen, joten mestarimalliston tallitoimitus sopii sekä omatoimirakentajalle että valmista autotallipakettia etsivälle. Pystytetyt toimitusvaihtoehdot ovat perustoimitus, sateelta suojaan-toimitus, asennettuna-toimitus sekä muuttovalmistoimitus. Asentajamme pystyttävät tallipaketin nopeasti ja ammattitaidolla haluttuun valmiusasteeseen. Autotallien perusmallit ovat laajalti muunneltavissa kattavan lisätarvikevalikoiman avulla, mikä tekee täydellisen autotallin toteuttamisesta vaivatonta – myös omien mittojen ja suunnitelmien pohjalta. Kaikki autotallien toimitusvaihtoehdot sisältävät pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset rakennuslupahakemusta varten, perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen sekä rakennedetaljit toimituksen osalle.

Mestaritallit Oy - Ota yhteyttä ja kysy lisää mallistomme tarjonnasta!