Kotimaiset autotallit tuovat laatua ja kestävyyttä

Mestaritallit on elementtirakentamisen kotimainen ja kokenut toimittaja, jolle jokainen asiakas on tärkeä. Päätuotteitamme ovat autotallit ja autokatokset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita edullisesti ja vaivattomasti. Toimintamme lähtökohta on tasokas asiakaspalvelu, joka pohjautuu avoimuuteen ja luotettavuuteen. Pyrimme löytämään asiakkaille aina sopivimman kokonaisratkaisun tallimallin valinnasta lähtien. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Myyjämme antavat mielellään lisätietoja autotallipaketeistamme. Vakiomallistostamme löytyy autotalli lähes kaikkiin pihoihin ja tarkoituksiin. Myös vakiomallien muokkaus on joustavaa ja näin rakennus sopii varmasti pihapiiriin. Tallipakettia voidaan muokata esimerkiksi erilaisilla ulkoverhousvaihtoehdoilla sekä ikkunan- ja ovenpielilaudoitusten tyylillä. Yksilöllisesti toteutettu autotalli viimeistelee pihapiirin ilmeen. Toimitamme autotallit myös omien suunnitelmien pohjalta!

Mestarimalliston autotallipaketit

Mestaritallien autotallit ovat kotimaista laatutyötäMallistomme tallit on mahdollista hankkia usealla eri toimitusvaihtoehdolla. Mestarimalliston tallipaketteja on saatavilla neljässä eri vakio-valmiusasteessa. Valmiusasteen ja toimituskokonaisuuden asiakaskohtainen räätälöinti onnistuu joustavasti. Pystytystyötä sisältävät Mestarimalliston tallipaketit toimitamme pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomeen. Tuotantotilamme sijaitsevat Haminassa. Kaikki elementtimme valmistetaan ja säilytetään huolellisesti valvotuissa tehdasolosuhteissa.

Mestarimalliston autotalleja voi muokata toiveiden mukaan

Pystytettyjä Mestarimalliston autotallipaketteja toimitamme neljässä eri valmiusasteessa. Malliston toimitus sopii hyvin asiakkaalle, joka arvostaa vaivatonta, nopeaa toimitusta, tallin laajoja räätälöintimahdollisuuksia sekä laadukasta kokonaispakettia. Toimitamme elementit suurelementteinä, jolloin pystytystyö käy nopeasti kuljetuskalustomme nosturilla ja autotalli on päivässä pystytetty. Asiakas voi itse valita, kuinka paljon haluaa itse osallistua autotallin rakentamiseen, joten mestarimalliston tallitoimitus sopii sekä omatoimirakentajalle että valmista autotallipakettia etsivälle. Pystytetyt toimitusvaihtoehdot ovat perustoimitus, sateelta suojaan-toimitus, asennettuna-toimitus sekä muuttovalmistoimitus. Asentajamme pystyttävät tallipaketin nopeasti ja ammattitaidolla haluttuun valmiusasteeseen. Autotallien perusmallit ovat laajalti muunneltavissa kattavan lisätarvikevalikoiman avulla, mikä tekee täydellisen autotallin toteuttamisesta vaivatonta – myös omien mittojen ja suunnitelmien pohjalta. Kaikki autotallien toimitusvaihtoehdot sisältävät pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset rakennuslupahakemusta varten, perustuksen ohjeellisen mittapiirroksen sekä rakennedetaljit toimituksen osalle. Tilaa autotalli jo tänään!

Mestaritallit Oy - Ota yhteyttä ja kysy lisää mallistomme tarjonnasta!