Autotallit suurelementtitoimituksina Etelä- ja Keski-Suomeen

Suurelementtitalli on erinomainen valinta laatua ja vaivattomuutta arvostavalle ihmiselle, jolle myös yksilöllinen ulkoasu on tärkeää. Mestarimallisto-autotallit tarjoavat runsaasti valinnanvaraa kestävän ja laadukkaan autotallin etsijälle.

Autotallien perusmallit ovat erittäin laajalti muunneltavissa kattavan lisätarvikevalikoimamme avulla, mikä tekee täydellisen autotallin toteuttamisesta vaivatonta – myös omien mittojen ja suunnitelmien pohjalta. Erilaiset ulkoverhousvaihtoehdot, kuten paneloinnit vaaka-, pysty- tai vaaka-pysty-vaaka-suunnassa, takaavat rakennukselle pihapiiriin sopivan ilmeen. Monipuoliset ikkunoiden, ovien ja nosto-ovien pielilaudoitukset viimeistelevät autotallin yksilöllisen ilmeen.

Toimitussisällöt suurelementtitoimituksille

Toimitamme Mestarimallisto-autotalleja ja -autokatoksia pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomen alueelle, mutta tarvittaessa myös ympäri Suomen. Suurelementtitallin toimitus ja paikoilleen asennus käy nopeasti tehtaamme omilta asentajilta, jotka asentavat rakennuksen haluttuun valmiuteen asti. 

Toimitamme Mestarimalliston autotalleja seuraavissa toimituspaketeissa:

  • Perustoimitus
  • Sateelta suojaan
  • Asennettuna (peltikateasennus)
  • Muuttovalmis

Kaikki vaihtoehdot toimitetaan lämminvalmiudella 150 mm rungolla, jolloin 150 mm villalla eristettäessä saadaan rakennusmääräysten mukainen puolilämmin tila.

Valitse mieleisesi autotalli ja täytä tarjouspyyntö haluamillasi muokkauksilla!