Mestarimalliston toimituksella pihapiiriin sopiva valmis autotalli

valmis autotalli

Valmis autotalli on hyvä vaihtoehto vaivattomuutta, laatua ja yksilöllisiä räätälöintimahdollisuuksia arvostavalle asiakkaalle. Valmis autotalli on räätälöitävissä erilaisin ulkoverhousvaihtoehdoin, vesikatemateriaalein sekä ikkunanpieli- ja ovenpielilaudoituksin, jotta se sopii pihapiiriin varmasti.

Mikäli vakiomalleistamme ei löydy sopivaa tallia, voidaan autotallipaketti toimittaa myös asiakkaan omien kuvien ja suunnitelmien pohjalta. Autotallin pituus, leveys ja sisäkorkeus ovat vapaasti muokattavissa. Näin autotalli voidaan toteuttaa käyttötarkoitukseen sopivaksi. Myyntimme auttaa mielellään sopivan toimituskokonaisuuden hahmottelussa

Suurelementtitoimituksella nopeasti ja vaivattomasti

Mestarimalliston autotallipaketteja toimitetaan neljässä eri toimitusvalmiudessa Etelä- ja Keski-Suomeen. Suurelementti on nopea ja vaivaton vaihtoehto autotallin rakentamiseen. Elementit valmistetaan ja säilytetään tehtaallamme valvotuissa olosuhteissa. Tehdasvalmisteisten suurelementtien ansiosta pystytys ja loppuun asennus on nopeaa.

Kotimainen valmistus ja tasokkaat materiaalit takaavat tallitoimituksen laadun. Autotallin saa halutessaan valmiiksi eristettynä ja levytettynä ja ulkoapäin valmiiksi tehtynä. Tehtaan asentajat pystyttävät autotallin haluttuun toimitusvalmiuteen. Omatoimirakentaja saa halutessaan myös pienemmän määrän tehtaan asennusta sisältävän autotallipaketin mukana tarvikkeet autotallin asentamiseksi valmiiksi saakka.

Lisätarvikehinnaston tuotteilla tallipakettia voi täydentää. Autotallitoimitukset sisältävät pääpiirustukset, perustuksen mittakuvan ja ohjeellisen sokkelileikkauksen sekä rakennekuvat toimituksen osalle.

Miksi valita valmis autotalli Mestaritallit Oy:ltä

  • Tarvittavat suunnitelmat sisältyvät toimitukseen
  • Tehdasvalmisteiset, kotimaiset elementit takaavat toimituksen hyvän laadun
  • Nopea toimitus ja ammattitaitoinen pystytys asiakkaan valitsemaan toimitusvalmiuteen
  • Malliston laaja muunneltavuus, toimitukset myös omien kuvien pohjalta
  • Lisätarvikkeilla täydellinen tallitoimitus, asiakkaan ei tarvitse lähteä erikseen hankkimaan rakennustarvikkeita

Elementtitoimitus muuntuu tarpeen mukaan

Mestaritallit Oy toimittaa valmiit autotallit ja autokatokset sekä lisäksi myös muut pihapiirin rakennukset. Jos valmispaketit eivät sovi tarpeisiisi, voidaan paketti toimittaa juuri sinun suunnitelmiesi pohjalta. Mestarimalliston valmispakettien koot ovat 28-89m2, joten jos haussa on siis 100 m2 autotalli tai muu isompi kokonaisuus, ota meihin yhteyttä niin räätälöidään paketti tarpeidesi mukaan.

Olipa kyse erillisestä työ- tai varastotilasta, hevostallista tai konehallista, joustavan elementtituotantomme ansiosta voimme tarjota ratkaisut erilaisiin tilantarpeisiin. Hinta ei päätä huimaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan yhdessä sopiva paketti!

Tehtaan osoite

Tehdas/tuotanto
Puuropytyntie 24
49400 Hamina

Toimiston osoite

Kouvolantie 117
49400 Hamina

suomen vahvimmat AA

Copyright © 2024 Mestaritallit Oy