valmis autotalli jokaiseen kohteeseen

Mestarimalliston toimituksella pihapiiriin sopiva valmis autotalli

Valmis autotalli on hyvä vaihtoehto vaivattomuutta, laatua ja yksilöllisiä räätälöintimahdollisuuksia arvostavalle asiakkaalle.Valmis autotalli on räätälöitävissä erilaisin ulkoverhousvaihtoehdoin, vesikatemateriaalein sekä ikkunanpieli- ja ovenpielilaudoituksin, jotta se sopii pihapiiriin varmasti. Mikäli vakiomalleistamme ei löydy sopivaa autotallia, voidaan autotallipaketti toimittaa myös asiakkaan omien kuvien ja suunnitelmien pohjalta. Autotallin pituus, leveys ja sisäkorkeus ovat vapaasti muokattavissa. Näin autotalli voidaan toteuttaa käyttötarkoitukseen sopivaksi. Myyntimme auttaa mielellään sopivan toimituskokonaisuuden hahmottelussa.

Suurelementtitoimituksella nopeasti ja vaivattomasti valmis autotalli

Mestarimalliston autotallipaketteja toimitetaan neljässä eri toimitusvalmiudessa Etelä- ja Keski-Suomeen. Suurelementti on nopea ja vaivaton vaihtoehto autotallin rakentamiseen. Elementit valmistetaan ja säilytetään tehtaallamme valvotuissa olosuhteissa. Tehdasvalmisteisten suurelementtien ansiosta pystytys ja loppuun asennus on nopeaa. Kotimainen valmistus ja tasokkaat materiaalit takaavat tallitoimituksen laadun. Autotallin saa halutessaan valmiiksi eristettynä ja levytettynä ja ulkoapäin valmiiksi tehtynä. Tehtaan asentajat pystyttävät autotallin haluttuun toimitusvalmiuteen. Omatoimirakentaja saa halutessaan myös pienemmän määrän tehtaan asennusta sisältävän autotallipaketin mukana tarvikkeet autotallin asentamiseksi valmiiksi saakka. Lisätarvikehinnaston tuotteilla tallipakettia voi täydentää. Autotallitoimitukset sisältävät pääpiirustukset, perustuksen mittakuvan ja ohjeellisen sokkelileikkauksen sekä rakennekuvat toimituksen osalle.

Miksi valita valmis autotalli Mestaritallit Oy:ltä

  • Tarvittavat suunnitelmat sisältyvät toimitukseen
  • Tehdasvalmisteiset, kotimaiset elementit takaavat toimituksen hyvän laadun
  • Nopea toimitus ja ammattitaitoinen pystytys asiakkaan valitsemaan toimitusvalmiuteen
  • Malliston laaja muunneltavuus, toimitukset myös omien kuvien pohjalta
  • Lisätarvikkeilla täydellinen tallitoimitus, asiakkaan ei tarvitse lähteä erikseen hankkimaan rakennustarvikkeita

Elementtitoimitus muuntuu tarpeen mukaan

Mestaritallit Oy toimittaa autotalli- ja katospakettien lisäksi myös muut pihapiirin rakennukset. Oli kyse erillisestä työ- tai varastotilasta, hevostallista tai konehallista, joustavan elementtituotantomme ansiosta voimme tarjota ratkaisut erilaisiin tilantarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan yhdessä sopiva paketti!

Ota yhteyttä Mestaritalleihin!